nieuwbouwproject:
De-wereld (Eindhoven)

Login

Gebruikersnaam


Wachtwoord
Bent u nog geen lid?
Klik dan hier om u
gratis aan te melden.


Wachtwoord vergeten?
Klik dan hier om een
nieuw wachtwoord aan
te vragen.

Selecteer een nieuwbouwregio

Kom in contact met uw buurtgenoten
Menu

• Home
• Nieuws
• Forum
• Fotogallerij
• Agenda
• Klantenvoordeel
• Links
• Contact

Gebruikers Online

Gasten Online : 1

Aangemelde leden : 18
Nieuwste lid
robenwendy


FotogallerijFotogallerij

Laatste Foto (28-01-2009)


13-05-2009 pas op voor oplichters!

in 2005 heb ik in mijn vorige huis een tuin aan laten leggen. Na wat later blijkt is dat niet helemaal goed gegaan. Ben ik toen opgelicht? Ik vind van wel.

Wat erger is, is dat deze man Max van de Meerendonk, alias Max/Mark Verhoeven nu weer actief aan hetr werven is in onze straat. Pas goed op als je in zee mocht gaan met deze persoon en betaal pas als alles goed opgeleverd is. Pas ook op dat alles betaald is, je kunt achteraf deurwaarders aan de deur krijgeb, omdat hij de door jullie betaalde materialen niet betaald heeft en wel op jullie naam zal bestellen!!!

U bent gewaarschuwd!

 Reacties

Jager schreef op 24-11-2009 om 16:22:
Zie ook http://forum.www.opgelicht.nl/viewtopic.php?f=35&t=2774&hilit=Van+de+Pelt


leo van wijngaarden schreef op 07-01-2013 om 21:21:
nou deze oplichter werk nog onder vele anderen namen met namen max van de voorde en onder de naam met t bedrijf v gindsven staat hij iedere week in de boschse omroep mijn vriend kocht met t geld van mijn vriend {want hij heeft geen rooie cent}grond in belgie en mijn vrien storten dat geld op de nu zogenaamt de ex vriendin van max zij heet annieck van deursen nu heeft hij de grond zonder maar iets te laten weten verkocht en anderen grond in turnhout aan de boschweg te koop gezet die grond staat nu op naam van zijn ex annieck dus en geld geleend dit alles in goed vertrouwen maar hij is een oplichter eerste klas vertoeft zelf in belgie zo kan hij hier alles doen en alles ontduiken en kan hier alles mooi in t zwart doen ook zijn ex is niet eerlijk en mijn vriend is op zoek naar hem hij rijdt in een grijs zilveren vw passat met een belgie,s kenteken en zo zijn er nog vele vele slachtoffers zeg het voort zeg t voort en laat t ons aub weten als u iets van hem hoort gr sientje vriendin v leo van wijngaarden


Bart schreef op 19-03-2013 om 02:55:
Ik heb ook nog 7000 euro van hem tegoed, Annick uit BelgiŽ is zelf opgelicht en allang weg bij hem, nadat ik hem 3 jaar kwijt was ,kwamik hem van de week tegenop de snelweg, hij schijnt ergens in ulvenhout te wonen, maar ben hem kwijtgeraakt ,. Hij vluchte woont daar ergens op een camping, en rijdt met l kenteken in een wite of grijze soort van 4 wieldrive Honda of Hyundai , grote h in de gril. Ik heeft me gezien en is toen gevlucht groet Bart


Rosa schreef op 21-05-2014 om 20:41:
Max vd Meerendonk: Een gladde prater. Belooft veel, maakt het niet waar, houdt zich totaal niet aan de gemaakte afspraken. Ga niet met hem in zee en betaal zeker niets vooraf. Hij maakt er een puinhoop van. Ben gewaarschuwd!


frank schreef op 09-09-2014 om 15:48:
Getild door deze oplichter. Advertentie in Bossche Omroep onder de naam Vervoort Tuinen. Alleen een mobiel telefoonnummer erbij. Neemt op met de naam Max Vervoort. Levert broddelwerk en maakt niets af. Laat contant, liefst vooraf betalen. Is achteraf niet te vinden, geeft fictief adres op, staat niet in handelsregister. Heeft al veel slachtoffers gemaakt!!


Leo van wijngaarden schreef op 21-01-2015 om 00:23:
Ja mensen die opgelicht zijn

Door max van der meerendonk
Hoop dat ze allemaal reageren
En we moeten gewoon gaan samen werken
En na uit kijken waar hij woonde
En als we genoeg gedupeerden mensen hebben
Dan schakelen we opgelicht in om hem op te laten pakken
Zo dat hij alles aan ons terug met betalen met rente
En zijn ex annick tondeuse die speed
Het speeltje mee met max
Dus die moet ook aan gepakt worden
Zo beste mensen meldt je aan als je op gelicht bent Door max van der meerendonk dan kunnen wij er zekere aan gaan doen Reageer max naar Leovanwijngaarden@hotmail.nl je kijkt altijd een reactie terug
Dankjewel voor iedereen die mee werkt


A. schreef op 12-08-2016 om 14:11:
Beste mensen,
Toevallig is max van de Meerendonk mijn vader, ik heb er geen contact meer mee en weet dat er verschillende dingen mis zijn gelopen. Maar gelieve niets te zeggen waar u niet zeker van bent want er staat veel in de reacties waar niets van klopt!
Mvg


Leo van wijngaarden schreef op 09-11-2017 om 22:42:
Jou vader
Wat is jou naam


jeremy schreef op 27-05-2019 om 12:11:
Deze man woont inmiddels op de Oude Pastorieweg 3 in Berlicum. Ik heb aangebeld maar hij was niet thuis. Als iemand hem een keer wil pakken: dat is zijn adres. Zijn huisbaas woont tegenover hem.


Willem schreef op 23-10-2019 om 22:22:
Beste, wij hebben problemen met een man "Mark Verhoeven" die verdomt veel op de bovenstaande beschrijving lijkt. Hij lijkt nu te werven in omgeving Tilburg.

@jeremy, is het jou gelukt om contact met deze mr te krijgen?


MS schreef op 05-12-2019 om 17:47:
Deze man is nog steeds actief in regio Eindhoven onder de naam Marc Verhoeven. Levert zeer slecht en half werk en laat niets meer van zich horen. Heeft veel praatjes, maar hij kan niet bestraten. Ook zou hij nog terugkomen om alles aan te trillen en terrassen te leggen, maar hij lijkt inmiddels alweer een ander nummer te hebben (dat verklaart ook het feit dat hij geen smartphone heeft).
Uw reactie
Naam :
Email :
Validatiecode:bYgJ
Voer validatiecode in:* :
Reactie :
 
Keuken kopen?
Bekijk al het aanbod

Klus?
U heeft een klus, wij zoeken de goedkoopste vakman.
Vraag een offerte aan

Quick Step laminaat
Vloertarieven vergelijken

Verzekering vergelijken
Vraag een offerte aan


Hier adverteren?

Bouwbegeleiding nodig?
Casa Nova voor al uw vragen

Disclaimer    Colofon    Copyright © BIJN Solutions B.V. Alle rechten voorbehouden.    Powered by Nieuwbouwwoningen.nl